De goede doelen van Fluvius

De goede doelen van Fluvius

Ook in 2022 zetten we de samenwerking op lange termijn met onze goede doelen verder. We organiseerden acties voor de Voedselbanken en Kom op tegen Kanker. Betrokkenheid en een mooie wisselwerking tussen onze medewerkers en het goede doel spelen hierbij een sleutelrol.

Voedselbanken: Fluvius gaat hart

Ook in 2022 organiseerden we onze interne eindejaarscampagne onder de naam ‘Fluvius gaat hart’ om geld in te zamelen voor de Voedselbanken. Daarbij stimuleerden we zoveel mogelijk de onderlinge verbinding tussen collega’s. Zo kon de ‘WarmeHartenMarkt’, een online veiling voor en door collega’s, op veel bijval rekenen. Hetzelfde gold voor de verkoop van uniek, in huis ontworpen geschenkpapier. Bovendien lieten de Fluvius-medewerkers hun warme hart spreken met gulle vrije giften.
Deze initiatieven leverden in totaal maar liefst 72 706,96 euro op voor de Voedselbanken.

Fluvius gaat hart: 72 706 € voor goede doelen
Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker

In 2022, rond het Hemelvaartsweekend, vond ‘De 1 000 km voor Kom op tegen Kanker’ in Mechelen plaats. Deze editie bracht ruim 6 miljoen euro in het laatje voor het kankeronderzoek. Dankzij alle Fluvius-collega’s fietsten 37 collega’s de ziel uit hun lijf en bedroeg ons aandeel daarin 87 304,60 euro. De 20 Fluvius-lopers deden daar in maart nog eens 12 500 euro bij. In totaal schonken alle Fluvius’ers samen zo’n 100 000 euro aan Kom op tegen Kanker.

Meer dan 170 000 euro. Dit totaalbedrag haalden we op voor Kom op tegen Kanker en de Voedselbanken samen.